Header Graphic
PRILOZI, PISMA I DISKUSIJE - VIII > Vlast i opozicija


14 Sep 2007


 

PISMO IZ UJEDINJENOG KRALJEVSTVA

 
 


 

 
 

 

KOMENTAR NA DJUKANOVICEVU IZJAVU O IZBORIMA

Gospodin Djukanovic je u pravu, jer je vlast izabrana demokratski i od nje se trazi da sluzi narodu i drzavi. Svaka vlast u svijetu se ocjenjuje po njenim uspjesima, a izbori svake godine ili svakih sest mjeseci ne koriste ni narodu a ni ugledu drzave. Zato Vlada treba da odsluzi svoj mandat, pa onda da narod ocijeni ko je slijedeci. Opozicija u CG-i ustvari i nije opozicija vlasti u ekonomskom smislu ona je opozicija drzavi i svemu sto je sa Crnogorskim predznakom. PzP, SNP, SL, SNS oni treba da se pomire neuspjehom i pokusaju da njihove ekonomske planove sprovedu u parlamentu.

Englezi sa kojima ja komuniciram, koji su ovoga ljeta bili u CG-i vrlo pozitivno ocjenjuju napredak u infrastrukturi i ostalim granama privrede, sto ne znaci da je ok i nema problema. Itekako ih ima, a ako ne pustimo vladu i damo joj vremena i prostora da sprovede svoje ekonomske planove i programe kako onda da trazimo krivca i ko ce onda da odgovara za neuspjehe.

Gospodo iz opozicije bolje bi bilo da pravite ekonomske programe za bolju buducnost CG.

I jos ovo, u Engleskoj svaki Poslanik (MP) ima dobra primanja i pazi na svaki penny a poslanik i vodja partije Medojevic ide na dopust tzv. holiday na Paradize Isle. Što fali Crnoj Gori i Crnogorskom primorju, i ako gospodin voli CG i hoce da pomogne narodu, zasto taj novac nije potrosio u CG-i.

Treba da zna opozicija da se i ja ne slazem u potpunosti sa DPS-m ali ja i ostali ljudi porijeklom iz CG potrose svaki penny na odmoru u Crnoj Gori jer je najljepsa drzava na svijetu, a ne kao navedeni gospodin.

Jest postovani gradjani Crne Gore, imamo najljepsu drzavu na svijetu ja licno to tvrdim jer bio sam u svakoj drzavi sirom svijeta.

Zato gospodo iz "opozicije" pustite vladu da radi svoj posao, ne izludujte taj jadni narod jer on je najmanje kriv sto zavadiste cijelu staru Jugu, pa ako bog da i vi dodete na red u stvari na vlast pa cemo da vidimo i oprobamo to vase dobro.

Pitanje cjelokupnoj gore navedenoj opoziciji; kako i zasto ocete vlast u drzavi koju ne volite i ne priznajete?


Mijodrag Pupo Jovetic


England

 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved