Header Graphic
PRILOZI, PISMA I DISKUSIJE - VIII > WEB SITE U POSJETI - I


6 Oct 2007


 

U POSJETI FAMILIJI MARKOVIC IZ PJEŠIVACA U TORONTU

 Oktobar 2007.


   


U toku novog projekta Crnogorskog Kulturnog Društva iz Toronta i web site-a www.montenegro-canada.com planirano je da se šira javnost u Crnoj Gori i dijaspori upozna sa našim iseljenicima u Kanadi. Ovim projektom cemo prvi put imati prilike da udjemo u tople domove naših iseljenika i da prezentujemo našu dijasporu drugima na jedan poseban nacin. Projekat ce ujedno i približiti jedne drugima, posebno dijasporu matici - Crnoj Gori.
 


  

Oni vole svoju Crnu Goru, neraskidivo su vezani za nju. Vole je srcem. Uz pjesmu, cašicu pica, zagrljaj prijatelja uvijek se rado sjecaju te svoje
" daleke ljepotice". Lijepo je biti sa našim iseljenicima; daleko u tudjini - biti nasmijan, veseo i svoj.

 Web site u posjeti
 1 - 2 
 

 
 


 

U posjeti porodici Markovic u Torontu. Ovi crnogorski iseljenici su porijeklom iz Pješivaca, u Crnoj Gori. Na slici - Andjelka Markovic, Zoran V. Raicevic, Momcilo Markovic i Nikola Markovic. U njihovoj kuci je primijetna velika ljubav prema Crnoj Gori što njeguju od dana dolaska u Kanadu.  

  
 Nikola Markovic, student iz Toronta, inace porijeklom iz Pješivaca u Crnoj Gori. Svoju veliku ljubav prema Crnoj Gori pokazuje od malena, tako da je to bilo i primijetno i prilikom posjete kuci Markovica u Torontu.


 


      [Flag of Montenegro]

 

Bracni par Marovic, rodom iz Pješivaca, u Crnoj Gori. Na slici - Andjelka Markovic i Momcilo Markovic. Vec vise od deset godina žive i rade u Torontu.

 
 
Druženje u kuci Markovica u Torontu. Ovi crnogorski iseljenici su porijeklom iz Pješivaca, u Crnoj Gori. U njihovoj kuci je primijetna velika ljubav prema Crnoj Gori što njeguju od dana dolaska u Kanadu.

  
 
 
 
 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved