Header Graphic
PRILOZI, PISMA I DISKUSIJE - IV > CRNOGORSKI EDUKATIVNI PUT


5 Dec 2008

 
Mrs. Roksana K. Houge


 


 

Dear Zoran,


Thank you very much for the invitation to the event.  It was wonderful and I learned a lot about Montenegrin philately.  I promise to come visit you and your wife when I come back to Montenegro next year.  Please give her my best :)  My address is in my signature block below.  Best, Roksana

Roksana K. Houge

Montenegro
Desk Officer


Office of South Central European Affairs


Department of State...*ko svoje zapostavlja tuđinu se klanja*...osta zapisano.


Poštovani,

...pa i da nastavim sve ovo što podavno zapošeh, jer uvijek sam pripadao *ONIMA* kojima je maksima bila i biće *ko ne ide za svijetom protivnik je svijeta.*

Ne tako davno, bijaše četvrtak, 23. X. 2008. godine, PLAVI DVORAC - grad Cetinje, imadoh i tu čast da pored  Predsjednika Crne Gore Mr. Filipa Vujanovića, i desetine drugih  koji dođoše - svojim prisustvom uveličaše izložbu - CRNOGORSKA FILATELIJA - upoznam i damu Mrs. Roksana K. Houge.

Da li je sve slučajno (o tome neki drugi put), jer (bez zle namjere), na izložbu jednog običnog čeljadeta-fakat koji je i autor pomenute izlozbe...- velika Američka diplomatija Vam ukaže čast i posla damu koja u svojoj tituli ima: Montenegro Desk OfficerDa ne ispadne sve ovo, Poštovani, kao oda ja - dolje potpisani..iskren ću biti ( ponekad to mi je i lako )+( nijesam na budžetu drzave i naroda ),  I u čast dame, Mrs. Roksane K. Houge, u čast prijateljske Amerike, posvećujem razglednicu i kofertu sa aplikacijama (nove) -CRNOGORSKE FILATELIJE-( koja je i danas u opticaju.

Poštovani,

Ovaj put bih Vam prezentovao izgled dopisne karte (razglednice), svakako i kofertu-a  dokumenat (Original Message) koji je prikaz istine kako treba da se ide za svijetom i za svjeckim prosvjećenjem.

Zoran B. Zekovic Crna Gora 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved