Header Graphic
PRILOZI, PISMA I DISKUSIJE - IV > CRNOGORSKI OFICIRI NA KANADSKOJ ZEMLJI


5 Mar 2009


 VOJNA BAZA BORDEN - KANADA, 05. MART 2009.G. video

 


Web site www.montenegro-canada.com i članovi Crnogorskog Kulturnog Društva bili su, po drugi put,  u najvećoj kanadskoj vojnoj bazi Borden, đe je odžana promocija Crne Gore, zajedno sa još 22 zemlje iz cijelog svijeta

 
 
Ovog puta, zajedno su bili Velimir Obradović, Branko Aleksić, Zorka Đorđević, Vlado Bulajić, Radule Čović, Vesna Kadović, Dragan Vujović, Zoran V. Raičević, Natalija Karadžić, Milinko Vulanović, Pero Kalezić, Slobo Kračković i Đon Ivanović.
 
 
Lijepog martovskog dana, iseljeničko Društvo "Vladika Danilo" je, zajedno sa Crnogorskim Kulturim Društvom iz Toronta, uljepšalo događaj i ovo je bila jedna od rijetkijeh prilika u potonjih 20 godina da se sretnu predstavnici dva društva, čiji su članovi - iseljenici iz Crne Gore, na skupu za - dobro Crne Gore. 

 
Naravno, sve bi bilo nemoguće organizovati da sa nama nijesu nama dragi i vrijedni članovi Crnogorskog Kulturnog Društva. Na slici, za našim štandom, dvije gospođice Vesna Kadović i Natalija Karadžić se brinu o izgledu našeg prostora, uz budno oko g. Dragana Vujovića.

 
Naravno, dosta pažnje su privukle i druge etničke grupe, posebno one koje su dovele i svoj folklor. To je našijem Crnogorcima dalo inspiraciju da i naša etnička grupa jednog dana ovakve i slične događaje uljepša i sa crnogorskijemm folklorom i našijem orom.
 

 

 


 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved