Header Graphic
REKLAME I OGLASI > BIZNIS PONUDE - OSTRVO MAMULA


19 Feb 2010

 

 OSTRVO MAMULA I PROJEKAT KOCKARNICE I HOTELA  


EKSKLUZIVNE PRODAJE PREKO NAŠEG WEB PORTALA

Naš web site, zajedno sa našim velikim prijateljom Hajdanom Tanjom Vučinić iz Njujorka,  promoviše jedan zanimljiv biznis projekat, očekujući i dobre ponude za isti                                                                   današnji izgled ostrva Mamula

Na ostrvu Mamula ili Lastavica, u Bokokotorskom zalivu, projektom je predviđeno da se na temeljima austrougarske tvrđave i zatvora podigne ekskluzivno mjesto za zabavu i kocku. Hotelijer bi bio Ritz. 

Ostrvo Mamula se nalazi na samom ulazu u Bokokotorski zaliv na 3.4Nm (nautičke milje) udaljenosti od Herceg Novog. Ime je dobilo po austrijskom generalu Mamuli koji ga je utvrdio sredinom XIX vijeka. Na ostrvu preovalada nisko rastinje i nerijetko se moze vidjeti smokva, vinova loza, bor kao i neke vrste kaktusa.

              
                                              skica budućeg hotela, kockarnice i marine na ostrvu Mamula

Arhitekte novog izgleda ostrva su naši ljudi koji 40 godina žive u Montrealu  i to Blagota Đurović i dr Draško Peković, Cnogorci koji su veoma uspješni u Kanadi. Firma Genivar je njihov partner u projektu. Gradnja hotela i kockarnice bi trebala da počne u Aprilu 2010. godine. 
                           
                                                           unutrašnjost bivše tvrđave na ostrvu Mamula
 


Svi zainteresovani za kupovinu prostora ili stanova u budućem objektu mogu dobiti detaljan nacrt projekta u ppt formatu putem e-maila. Vaš zahtjev kao i sve ponude možete slati na sljedeću e-mail adresu montenegro-canada@rogers.com ilI hvucinic@gmail.com  

 

 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved