Header Graphic
REKLAME I OGLASI > PORTO OF MONTENEGRO


25 Aug 2014

 


                      REGENT HOTEL - PORTO OF MONTENEGRO


                      telefon: + 382 32 674 660, email adresa sales@portomontenegro.com

                                           rezervišite sobu i boravak u ovom hotelu


U Tivtu je počeo sa radom jedan od najprestižnijih hotela u Crnoj gori. Zvanični investitor hotela bila firma „PM Hotels“, kćerka- kompanija firme „Adriatic Marinas“, koja je u impresivno zdanje sagrađeno u duhu Mediterana uložila preko 55 miliona eura. Izgrađen u renesansnom venecijanskom stilu, ovaj raskošni hotel posjeduje 86 soba sa balkonom ili terasom. Sobe su opremljene klima-uređajem, sefom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Prostrana kupatila obuhvataju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor .

Smješten u okviru luksuzne marine za jahte u Tivtu, hotel Regent Porto Montenegro raspolaže spa i velnes centrom i otvorenim bazenom. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom objektu .

http://www.hospitalitynet.org/picture/153046231.jpg

Uz niz luksuznih sadržaja gostima su na raspolaganju kafei, eksluzivni restorani sa spoljašnjim terasama uz more, ovoreni bazen dug 20 metara, salon za prijeme i vjenčanja, koji može primiti do 200 gostiju.

http://www.portomontenegro.com/wp-content/uploads/gallery/577_big_gallery1.jpg

Spa centar nudi međunarodne tretmane i tretmane inspirisane azijskom tradicijom, a gosti mogu uživati i u zatvorenom bazenu, turskom kupatilu, sauni, parnom kupatilu i kompletno opremljenom fitnes centru.

Raznovrsna gastronomska ponuda je gostima dostupna u glavnom restoranu „The Dining Room“, poslastičarnici „The Gourmet Corner“ i restoranu- baru „The Library Bar.

telefon: + 382 32 674 660, email adresa sales@portomontenegro.com; rezervišiteboravak u ovom hotelu

 

 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved