Header Graphic
PRILOZI I PISMA > NAŠI U LAS VEGASU - USA


14 Mar 2015

 


                              MEČ ZA NIKŠIĆ I CRNU GORU


 

Crnogorski profesionalni bokser Milorad Mićko Žižić nastupa 13. Marta 2015. godine u mjestu Scottsdale/Fountain Hills , u Arizoni, SAD,  đe će braniti titulu u meču sa Luisom Rouzom. Ovaj naš poznati bokser je rođen u Nikšiću, 01. Decembra 1986. godine.

 

Milorad Žižić već duži vremenski period živi i trenira u Americi. Nakon što je većinu vremena proveo u Las Vegasu trenirajući u sali sa bokserima iz The Mayweather tima, sada je promijenio sredinu. Naime, potisao je profesionalni ugovor sa legendarnim Roy Jones Jr-om i njegovom promoterskom kućom.  . Žižić je do sada osvajao WBC pojas prvaka Mediterana, kada je nokautom u drugoj rundi pobijedio Italijana Francesco Basilea, kao i svjetski pojas omladinskog šampiona u IBF verziji, pobijedivši u Njemačkoj Michal Pechaceka tehničkim nokautom u osmoj rundi.

 

  
Kao i uvijek, Milorad Mićko Žižić je ponosno prestavljao Crnu Goru i svoj rodni Nikšić. Meč se inače može pratiti preko interenta na sljedećem linku

 .  

 


14. MART 2015.

MILORAD ŽIŽIĆ IZGUBIO OD ROUZA
 

                        


Crnogorski bokser Milorad Žižić nije uspio da osvoji titulu prvaka Sjedinjenih Američkih Država u srednjoj kategoriji, verzije WBC. Žižić je jutros u Finiksu, prekidom u šestoj rundi, izgubio od Amerikanca Luisa Rouza.

To je prvi poraz Žižića, nakon 11 uzastopnih trijumfa na profesionalnom ringu. "Nijesam uspio, Rouz je bio bolji. Izvinjavam se svima koji su od mene očekivali pobjedu. Vratiću se jači, obećavam", kazao je Žižić na svom Facebook profilu.


ZA TEKST KORIŠĆENI MATERIJALI:

ZVANIČNA STRANICA MILORADA MIĆKA ŽIŽIĆA

SVIJET BOKSA
 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved