Header Graphic
PRILOZI I PISMA > REAGOVANJE


12 May 2016

 


REAGOVANJE NA TEKST O 21. MAJU


     

prenosimo reagovanje na tekst od 11. Maja 2016.  (napomena: nakon dobijanja pisma, autor teksta je uradio korekcije istog: Međutim, reagovanje ipak prenosimo u cjelini)Zorane, napisan je izvanredan članak povodom DANA NEZAVISNOSTI.

Potkrala se greška koju po zakonu o štampi valja  ispraviti u Pismima čitalaca. Ne stoji u članku da sam Ti i ja poželio srećan put, jer sam i  ja bio odletio do Frankfurta a odatle avionom Montenegro Airlines sletio u Podgoricu, pa onda autobusom došao doma do Igala. Te 2006. godine bio sam dva puta u Crnoj Gori; prvi put sam boravio zimi da obiđem i budem sa svojom starom majkom (94) Milušom Bjelicom rođenoj u Kraljevini Crnoj Gori 1912. godine u prosljavljenom Vučjem Dolu. 
 

Mada bolesna i u krevetu ostavila mi je u amanet da glasa u Maju i da bi željela da dočeka i umre u Nezavisnoj Crnoj Gori. Bila je intuitivni obožavalac lidera Mila Đukanovića kome je spjevala pjesmu đe jedna strofa glasi: " Da nije bilo Mila, Crna Gora ne bi bila".

 

 

 

Ja sam glasao u Medicinskoj dječjoj ustanovi, preko puta RVI Odmarališta u Igalu, a za majku sam organizovao da je posjete doma iz Glasačkog Odbora. Njena posljednja želja bi ispunjena jer  je doživjela NEZAVISNU DOMOVINU, u  kojoj je  nekoliko dana poslije glasanja umrla.

Bila je srećna što nije doživjela dan Sv. Save, Januara 2010. god., kada joj je Komunalna Policija iz "SRPSKE OPŠTINE" Herceg Novi porušila kuću!?..!?

 

DA JE VJEČNA CRNA GORA !

 

Đorđije Bjelica iz Igala - Toronto Kanada  

 

 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved