Header Graphic
PRILOZI I PISMA > MILOŠ OPET U KANADI


21 Jul 2018

 

 

Poznati crnogorski gitarista, Miloš Karadaglić nastupa u Subotu 18. Avgusta 2018. u mjestu Niagara on the Lake, u Kanadi. To će biti treći nastup našeg gitariste u Kanadi. Ovog puta, koncert će se održati u sali Anglikanske Crkve, Svetog Marka, sa početkom u 19:30 časova.

KUPITE KARTU


   


Vlada je na današnjoj sjednici utvrdila Predlog zakona o saradnji Crne Gore sa dijasporom - iseljenicima.

Predlogom zakona se na kvalitetan način normativno zaokružuje oblast ostvarivanja i jačanja saradnje Crne Gore sa iseljenicima, koja treba da rezultira poboljšanjem kulturnih, obrazovnih, naučnih, ekonomskih, sportskih i drugih veza dijaspore sa matičnom državom, ali i unapređenjem brige matice o svom iseljeništvu.

Direktor Uprave za Dijasporu Ministarstva vanjskih poslova mr Predrag Mitrović je, na Konferenciji za medije održanoj nakon sjednice Vlade, istakao da se predloženim rješenjima uvodi niz unapređenja na planu pružanja podrške i jačanju organizovanog djelovanja dijaspore kroz finansiranje programa i projekata organizacija iseljenika putem javnog konkursa, transparentnijeg izbora predstavnika iseljenika u Savjet za saradnju sa dijasporom, dodatno uređuje način vođenja evidencija i postupak izdavanja iseljeničkih knjižica  
POGLEDAJTE KAKO JE PROTEKAO DRUGI NASTUP MILOŠA KARADAGLIČA U TORONTU ► 

 

 ©  2005 - 2021 www.montenegro-canada.com  All rights reserved